IN VISION ägs och drivs av Eva Olsson, diplomerad grafisk formgivare

 

Eva Olsson grundade IN VISION 2005 och har därefter hjälpt många små och mellanstora företag med olika marknadsföringsåtgärder.

 

Ett av våra grundsyften är att verka som extern marknadsavdelning för dig som inte vill anställa någon inhouse. Du som uppdragsgivare får hjälp med trycksaker, webbplats, sociala medier och i och med ett nära samarbete med Fotograf Sabina Wixner erbjuder vi även porträttfotografering i studion i Hudiksvall, alternativt ute på er arbetsplats.

 

IN VISION arbetar i Adobe Creative Cloud med bl.a. Photoshop, Illustrator, InDesign och Muse.

 

För dig som behöver en webbplats erbjuder vi självklart ett upplägg där du, efter publicering av webbplatsen, själv kan gå in och göra uppdateringar av text och bilder. Webbplatsen görs responsiv för att passa alla olika plattformar (mobil, surfplatta och dator) samt förbereds med sökord för sökmotoroptimering så din nya webbplats blir lättare att hitta på tex Google och Bing.

 

Hör av dig om du har frågor ››

 

 

Eva Olsson, diplomerad grafisk formgivare med över 15 års erfarenhet av marknadsföring.

 

foto: Sabina Wixner

"Samarbetet med In Vision och Eva Olsson har varit en fröjd. Hon greppade snabbt vad jag var ute efter, kom med förslag som visade hennes kompetens i kommunikation, design och layout och hon kunde också hjälpa mig med smidiga tekniska lösningar för min webb-shop. Jag har nu en jättesnygg hemsida som fungerar alldeles utmärkt, samt visitkort med matchande design. Detta till en mycket rimlig kostnad."

 

Lisa Andersson, Univektor AB www.univektor.com

IN VISION • Bankgränd 1, 824 43 Hudiksvall •  Stenegård 7, 827 54 Järvsö • 08-559 239 50 info@in-vision.se

Copyright © In Vision Sth HB. Alla rättigheter reserverade.

IN VISION

Bankgränd 1, 824 43 Hudiksvall

Stenegård 7, 827 54 Järvsö

IN VISION

Bankgränd 1, Hudiksvall

Stenegård 7, Järvsö

 

08-559 239 50

info@in-vision.se