Att arbeta där jag är

Så länge jag har min dator och internetuppkoppling kan jag jobba precis där jag är. Detta har gjort att jag inledde kontorsplatsresan på Gotlandsgatan på söder i Stockholm. 

Därefter flyttade jag till Sydafrika och bodde i Kapstaden under en tid. Där var det kanske inte så snabb uppkoppling, men det gick fint att arbeta från min lägenhet på Beach Court med Atlanten som utsikt.

Därefter flyttade jag och mitt lilla företag tillbaka till Sverige och kontoret hamnade till sist på Bankgränd i Hudiksvall. Ett mysigt rum med kakelugn, utsikt över Möljen i centrala Hudik och fantastiskt mysiga korridorgrannar.

Idag har ligger kontoret på Stenegård i Järvsö. Även här har jag kakelugn, utsikten är mot Järvösklack och vägg-i-vägg ligger Lill-Babs Museum.

På bilden ser du utsikten från Lions Head i Kapstaden där du har Lions Head till vänster, och bakom den, nere vid havet, där bodde och jobbade jag under en tid

Scroll to Top