Här följer ett axplock av tjänster du kan ha användning för. Hittar du inte det du söker? Hör av dig så går vi igenom exakt vad du behöver.

Grafisk profil

Ert företags grafiska profil säger mer om er identitet och er verksamhet än vad ni kanske tror. Kundernas intryck av er är dessutom oftast också avgörande för huruvida de väljer er eller söker sig vidare till någon av era konkurrenter. Hur ser er grafiska profil ut idag? Är den enhetlig och beskriver den vilka ni är och vart ni står?
In Vision hjälper er gärna med att skapa en grafisk profil som representerar er verksamhet.

Logotyp

Ett företags logga ska vara målande, unik och utmärkande för att fungera som bäst.

Är ni stolta över den logotyp som representerar ert företag idag? Är den gynnsam som talesman till er verksamhet och era tjänster eller produkter? Svarar ni ja … Toppen! Om inte så är det på tiden att ni hör av er,  In vision hjälper er hela vägen från idé till färdig produkt.

Webbplats

Med en funktionell och snygg webbplats når ni ut till fler kunder, stärker ert varumärke och levererar produktiv, viktig information om era produkter, tjänster och er verksamhet i stort.

In Vision bygger prisvärda hemsidor av toppkvalitet utifrån dina specifika önskemål, behov och målsättningar. Genom kreativitet och kunskap skapar vi anpassade lösningar som ger bästa resultat för era besökare.

Webbplatsen görs användarvänlig och lätthanterlig för er att uppdatera texter och byta ut bilder. Större ändringar får ni hjälp med.

Sociala medier

Det går fort i sociala medier. Både vad gäller utvecklingen och hur människors engagemang snabbt skiftar mellan olika tjänster och webbplatser. In Vision hjälper er med vilken eller vilka platformar som passar bäst för er och hur ni på bästa sätt använder dessa för att nå ut till er målgrupp. Inlägg, annonsering, marknadsföring m.m.

Visitkort

Många tror att det här med visitkort kan hoppas över nu i tider för mejl, Messenger och andra liknande tjänster. Men då är det dags att tänka om. Med ett väldesignat visitkort finns mycket att vinna. De kan vara så mycket mer än bara en liten papperslapp med kontaktuppgifter. Rätt papperslapp kan rent av komma att vara en av dina främsta, mest behjälpliga medarbetare.

Nyhetsbrev

Ert nyhetsbrev är både viktigt och samtidigt ett väldigt kostnadseffektivt sätt att kommunicera med era kunder och konsumenter. Undersökningar visar att e-postmarknadsföring ger absolut bäst ”Return on Investment”.

Med ett nyhetsbrev kan ni kommunicera direkt med konsumenter och kunder som aktivt valt att prenumerera på just ditt nyhetsbrev. De har valt dig! Besökare som kommer till er webbsida från ett nyhetsbrev är så kallad ”kvalificerad trafik” och sannolikheten att de kommer att beställa, boka eller ladda hem någonting från din webbplats är stor.

Du kan anpassa innehållet efter prenumeranterna och komma dem närmare. Kommer du dina kunder eller konsumenter närmare blir de lojala och i längden också mer benägna att tala väl om dig. Dessutom är det enkelt att följa besökarnas beteendemönster. Vad klickar de på? Vad vill de ha?

Du har säkert nyheter och information som du vill nå ut med. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Trycksaker, produktblad, annonser m.m.

Ett bra och informativ trycksak förenklar säljprocessen.
En närmre presentation av era produkter, tjänster eller ert varumärke betyder mycket för er marknadsföring.

Med hjälp utav funktionella produktblad kan ni som företag framhäva specifika produkter ur ert sortiment och redogöra för dess olika användningsområden och dess faktiska nytta. Ni kan också ta hjälp utav dess grafiska design för att locka och väcka intresse hos era potentiella kunder.

Oavsett vad ni har för syfte med era produktblad så kan In Vision hjälpa er ta fram en grafisk form som följer företagets profil och som uppfyller era konsumenters behov.

Tryckta annonser som publiceras i exempelvis tidningar, broschyrer, busskurer, mässmaterial eller som dimper ner i en brevlådan har helt klart sina fördelar. De har en stor förmåga till att skapa engagemang hos mottagaren och skapa ett intresse som verksamt leder vidare till köp. I en konsuments ögon så är tryckta annonser trovärdiga och pålitliga vilket hjälper dem att agera för kontakt, köpbeslut eller din önskade verkan.

En verksam annons förmedlar känslor till dess betraktare som de i sin tur kommer att kunna förknippa med antingen era tjänster, er produkt och vidare stärka hela ert varumärke.

Kundtidning

Med över 18 års erfarenhet av att producera olika typer av kundtidningar har In Vision gedigen kunskap och vet att dessa tidningar är mycket uppskattade. Allt fler upptäcker att kundtidningar med relevant innehåller både stärker varumärket och bygger relationer.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

 

 

Scroll to Top