Genom åren har In Vision hjälpt företagare inom väldigt spridda branscher – allt från bergsprängare och byggprojektledare till konstnärer och möbeltillverkare. 

Här berättar kunderna själva om samarbetet och vad som fått dom att välja In Vision som leverantör för deras marknadsföring. Ibland blir det bara en logga, ibland blir det ett långvarigt samarbete med webbplats, trycksaker och mycket annat, där vi får följa kundens utveckling.

AM Design

In Vision hjälper mig med min webbutik, nyhetsbrev och annonser, och för första gången har jag hittat en effektiv och kreativ grafiker som jag kan jobba med, som förstår vad jag vill ha och behöver – och som slutför projekten snabbt och effektivt!

AnnaMaria Öberg, AM Design 

Carreaux

Tack Eva, vilket fantastiskt jobb du har gjort, jag är jättenöjd! Det har känts bra från första stund. Under arbetets gång har jag speciellt uppskattat din lyhördhet och stora kunskap! 

Christel Brännström, Carreaux 

Cipriani Scandinavia

För oss som har huvudkontoret i Italien och där vi måste omarbeta mycket sälj- och informationsmaterial passar den externa marknadsavdelningen perfekt. Antalet timmar varierar stort mellan månaderna men det blir aldrig något problem.
Hela vår sociala media-strategi är gjord av In Vision och den studeras noggrant och beröms av våra kollegor runt om i Europa.

Magnus Jönsson 

CO-Pilot

Vi har under drygt 10 års tid haft en mycket nära samarbetet med In Vision. Att samarbeta med Eva och In Vision har varit en fröjd, som varit fruktbart på många sätt. Vi har genom åren fått mycket positiv feedback från kunder och andra som tagit del av våra nyhetsbrev och varit inne på vår hemsida. Mycket av det arbetet ligger In Vision bakom.

Nils Johansson, CO Pilot

ECO Kliniken

In Vision hjälper oss med allt inom marknadsföringen, hemsidan, sociala medier, trycksaker, annonser, filmer och nyhetsbrev, och utan Evas arbete hade vi aldrig varit där vi är idag.

Sabine Kåhre, ECO Kliniken, ECO Butiken

 

KNOP Trading

Vi gav In Vision i uppdrag att göra en logga och en hemsida till vårt nystartade bolag KNOP Trading. Redan efter 2 veckor fick vi otroligt många som kommenterade resultatet. Vi har fått feedback på att vi har en snygg logga och en snygg och stilren hemsida. Kommentaren som kom längst bort ifrån kom från en affärsbekant i Uganda. Ett Stort tack till dig Eva för att du, på ett snabbt och effektivt sätt, har skapat en snygg grund att bygga vår grafiska profil på!

Mats Svensson

 

Lovina Redovisning

Även om jag inte aktivt använder min hemsida så har jag faktiskt haft några stycken som har hört av sig via den så jag tycker att det är bra att ha ett litet ”visitkort” på nätet!

Yvette Thompson 

 

Ulla-Maria Andersson, författare

Det har varit en härlig resa att skapa min nya plattform som författare och föreläsare tillsammans med In Vision och Eva Olsson. Vi har gjort en jättefin hemsida, fixat ny mejl, skapat en logo, kommit igång med utskick av nyhetsbrev och fixat visitkort. Jag är supernöjd. Eva är lätt och rolig att samarbeta med. Hon är inspirerade, flexibel, kompetent och tillmötesgående i sitt sätt att förhålla sig till mig som kund. Jag rekommenderar henne varmt!

 Ulla-Maria Andersson

Univektor AB

Samarbetet med In Vision och Eva Olsson har varit en fröjd. Hon greppade snabbt vad jag var ute efter, kom med förslag som visade hennes kompetens i kommunikation, design och layout och hon kunde också hjälpa mig med smidiga tekniska lösningar för min webb-shop. Jag har nu en jättesnygg hemsida som fungerar alldeles utmärkt, samt visitkort med matchande design. Detta till en mycket rimlig kostnad.

Lisa Andersson, Univektor AB 

 

 

Har du frågor och vill veta mer? Hör gärna av dig! ››

Scroll to Top