Första halvåret

Sommaren närmar sig – eller – sommaren är här men semestern närmar sig, och jag börjar få lite normalmycket att göra.

I vanliga fall brukar det vara en topp i december när alla julens nyhetsbrev och hälsningar ska skickas ut, och sedan lugnar det ned sig i januari till en mera jämn arbetsnivå. Detta år har decembertoppen från 2018 hållit i sig tills för ett par veckor sedan… Jag vet inte vad som hände men det blev mycket, väldigt mycket, att göra.

Och det är inget jag klagar över! Det är fantastiskt att kunna kära, kära kunder önskar mina tjänster och att jag kan hjälpa dom att få ut sina budskap på ett sätt som gynnar dom.

Och särskilt lycklig blir jag när kunder kommer och säger att ”Det hade aldrig gått så här bra utan dig..!” (Sabine Kåhre, ECO Kliniken). Då är det värt alla timmar vid datorn och all frånvaro av gym, fika med vänner eller annat mer ”privat” på kvällarna.

Nu jobbar jag en vecka till sen blir det 4 veckors välbehövd ledighet, så jag är pigg och inspirerad när hösten kommer.

Scroll to Top