Bildkonstnärens vinternummer

Bildkonstnärens vinternummer

Idag kommer Bildkonstnären nr 4, 2021 ut. Ett tjockare vinternummer med bland annat en längre läsning om 3 nya medlemmar, varför dom valde att söka till Svenska Konstnärsförbundet.

Annat man kan läsa om är Bildupphovsrätt som skriver att du ska göra som Abba-Björn säger; Kredda kreatören! Dom har även med en artikel om coronastödet till bildskapare som permanentas.

Varje nummer har en sektion om verksamheterna i de olika regionerna. I detta nummer blev det extra fokus på Region syd som även stått som värd för årets nationella medlemsutställning, ”Från Arjeplog till Skanör”

Medlemssidor

I varannat nummer har vi även med medlemmarnas egna historier. Det blir en kavalkad från hela landet med berättelser om allt från utställningar eller något extra som hänt, till bara korta reflektioner. Det blir alltid en spännande mix av historier och bilder på konst.

Produktionen är igång

Det är knappt att ett nummer gått till tryck innan nästa nummer hamnar i fokus, och med det sagt så ligger nr 1 2022 redan på skaparbordet!

Önskar du Bildkonstnären i din brevlåda kan du bli stödmedlem åt Svenska Konstnärsförbundet. För 250 kr per år stöttar du förbundets arbete och får som tack för hjälpen 4 nummer av tidningen! Läs mer här ››

Hör gärna av dig om även du har en så pratar vi mer om saken ››

Scroll to Top