EvaO Art, Eva Olsson konstnär i Järvsö

Eva Olsson är ju även konstnär

Inte nog med att jag är grafiker och hjälper företag med hemsidor, trycksaker, nyhetsbrev och mycket annat, jag är även konstnär. Här går jag under namnet EvaO Art och har ateljé i Järvsö.

Det här är ett fantastiskt tillfälle att använda allt jag gör för andra nu för min egen skull.

Min första tanke var att ha en gmail och ett instagramkonto. Nu blev det inte så utan under det senaste året har det blivit eget domän med hemsida och webbutik, Instagram- och Facebookkonton, Jag är även ute lite på Threads men där kan jag inte säga att jag har fått igång något vettigt direkt…

Konstrundan i Järvsö Ljusdal

Förra sommaren blev jag intervjuad i Ljusdals-Posten och tog då upp detta med att det inte finns någon Konstrunda i kommunen. Det slutade med att jag och en konstnärskollega, Lena Svensson, drog ihop ett möte som resulterade i att vi nu den 18-19 maj kör premiäråret av ”Konstrundan i Järvsö / Ljusdal”. Det är en pilot så vi får se om vi fortsätter, men vi är totalt 47 utställare på 29 platser så jag hoppas besökarna ska hitta något de tycker om.

Även för konstrundan har jag gjort grafiska uppdrag, som tex en 6-sidig folder med samtliga utställare.

Konstrundan 2024, Järvsö Ljusdal

Jag gjorde även en bläddringsbar pdf där hittar du samtliga utställare ››

Scroll to Top