Sista dagen på Bankgränd

Det är generellt en märklig tid just nu, med virus som sprids över världen, försiktigt socialt umgänge, digitala möten och frånvaro av handskakning eller en liten kram. Med detta kom även förändring för mina arbetsplatser.

Jag har under flera år hyrt ett underbart litet kontor på Bankgränd mitt i Hudiksvall, men sedan flytten till Järvsö och med det även ganska långa och många mil till jobbet så blev det även ett andra kontor på Stenegård 4 minuter hemifrån.

Det har varit en lyx att kunna åka till Hudik på möten eller bara för att jobba men under vintertid blir det långt mellan gångerna då jag tycker det är tufft att köra i mörkret.

För någon vecka sedan ringde hyresvärden och frågade om jag kunde tänka mig att släppa mitt fina lilla kontor då ett företag behövde dela upp personalen, och då kan jag ju inte i ren egoism säga nej bara för att jag ska kunna ha ett lyxkontor i stan…

Med lite tungt hjärta har vi idag tömt rummet och sagt adjö till korridorkompisar.

Tack för denna tid, fina lilla kontor! <3

Scroll to Top