grafikern-kontorshunden-sommaren gick

Sommaren gick och nu är det full fart igen

Nu drar vi igång igen! Sommaren gick fort men efter en välförtjänt semester är Grafikern och Kontorshunden utvilade och redo för en höst full av produktion igen.

Bildkonstnären 3, 2022

Bildkonstnären

Det är under de senaste åren en härlig start på höstterminen med produktion av Bildkonstnärens höstnummer. Nu har årets tredje nummer har precis gått i tryck! Där läser du en medlemsintervju med Helena Berggren från region öst, en artikeln skriven av Jeannette Waax på Skriwa. Sen har vi som alltid artiklar om vad som händer i landets regioner och information från Bildupphovsrätt. Och mycket mer!

Det är både spännande och lite pirrigt att skicka tidningen till tryck. Då kan man tycka att vi kunde fira lite, men så blir det inte när jobbet är så här roligt. Planeringen för vinterns nummer är redan igång. Ingen rast, ingen ro!

Ny bok pågång

För ett par år sedan fick jag ett samtal från Kjell-Olof Hofsberger som jobbade med manus till en bok. Han undrade om jag ville hjälpa honom att sätta boken, och självklart ville jag det! I sommar har han arbetat färdigt texten och lagom till höststarten fick jag det i mejlen. Nu jobbar jag med ”Kyrksilvret i Järvsö Kyrka” som planeras ges ut till jul. Så nu är det full fart igen!

Har du ett bokprojekt som du önskar få satt? Tveka inte att höra av dig ››

Lite tätare mellan inläggen

Här vid jobbdatorn råder lite ”skomakarens barn”. Jag jobbar med kunders marknadsföring hela dagarna och missar ofta mina egna uppdateringar och inlägg i sociala medier. Ska bli bättring på det!

Scroll to Top