Tack för i år!

Och vips så var det jul!

Det här andra halvåret har gått med samma rasande fart som det första, och varit fyllt med spännande utmaningar. Bland annat har jag satt en hel bok, Järvsöbyarna 18, fylld till brädden med historier från svunna tider om byarna Stene, Kåsjö, Bäcken och Klacken i Järvsö. Man kan läsa om hantverkare, barnmorskor, luffare och gårdar från förr till nu, det finns även med lite bröllopsbestyr och barnamord. Spännande att läsa även om man inte är bekant med bygden innan.

Det har även blivit mycket jobb med Svenska Konstnärsförbundets tidning Bildkonstnären som helt hamnat på mitt bord. Både layout och innehåll har uppdaterats, och förhoppningsvis är det nu en tidning som innehåller bra medlemsinformation. Utöver tidningen så arbetar jag även löpande som redaktör för webbplatsen samt håller ordning på medlemsbrevet som går ut en gång i månaden.

Jag avslutade det här stora ”tryckerihalvåret” med en över 40 sidor tjock produktkatalog för XYZ Trading. Den har vi jobbat med tidigare så nu var det mest priser och lite småfix, men det blir ändå en hel del jobb. I dagarna går den ut till kunder i hela landet.

Det är till att ha roligt på jobbet 🙂

Mitt varmaste tack

Men dessa tre projekt är lång ifrån de enda jag jobbat med under året så nu vill jag passa på att skicka ett stort, varmt tack för i år till våra kära uppdragsgivare som hållit mig sysselsatta under 2019;

Berglocks Fårgård, Bunne Music, Bättre Energier, Bergarbeten, Cipriani, Eco Kliniken, Egen Vilja, Elisabet Greek, Ergonomic Office, PsykologPaula, Fothälsan Lena Bloom, Green Cleaning, Göteborgs Universitet, HNH Hudiksvalls Natthärbärge, Hot Chili, Hudik City, Hudiksvalls Guldsmedja, Häreskog Consulting, Inno Interiör, JES Byggkonsult, Janina Stoor von Wachenfeldt, Järvsö Hembygdsförening, Knop Trading, Kammarmusikförbundet, Konstnär Osvald Andreasson, Keramiker Karsten Eriksen, Konstnär Anne Mone Eriksen, Konstnär Inga-Lill Angbäck, Körkortsmottagningen i Gävleborg, Lassekrog, MEM Marilyn Miller, Nikari, Nyföretagarcentrum Hälsingland, PerCykel & Sport, Polarhälsan, Storbo Adventure Camp, Svenska Konstnärsförbundet, Univektor, XYZ Trading, Ystegårn Café & Bistro.

Scroll to Top